Performancë e mahnitshme

Nxjerrni maksimumin nga aparatet tuaja të dëgjimit dhe qëndroni të inkuadruar


Komunikim më i lehtë me aksesorët wireless

Duke kaluar një jetë aktive, duke mbajtur kontakt me mjedisin tonë do të thotë që të jemi në gjendje të përballemi me një gamë të madhe të sistemeve të komunikimit.

 

Aksesorët wireless nga Phonak janë pajisje të dobishme shtesë për aparatet e dëgjimit të cilat ju ndihmojnë të dëgjoni më mirë në situata sfiduese. Dëgjoni më mirë në zhurmë apo gjatë telefonatavem në klasë, duke dëgjuar TV dhe multimedia. Ose qasuni më lehtë në aparatin e dëgjimit  apo parametrat e tij përmes njërës nga telekomandat e Phonak.

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

Thirrje telefonike 

SHTËPI | MOBIL | ZYRË

 

Shijoni komunikim dukshëm më të qartë celular. Aksesorët e Phonak mund të ju ndihmojnë duke sjell zërin e thirrësit direkt në aparatet e dëgjimit.


Phonak DECT phone

Phonak DECT phone

Duket si telefon i rregullt, por në fakt është shumë më i fuqishëm në performancë, duke transmetuar sinjale të qarta në të dy aparatet e dëgjimit në të njejtën kohë, duke reduktuar zhurmën dhe maskimizuar të kuptuarit. 

 

Telefoni përmban një përforcues për ato momente kur përdoruesit nuk mbajnë aparatet e dëgjimit, kështu që ata mund të teefonojnë në mënyrë të rregullt. Anëtarët e familjes pa humbje dëgjimi mund të përdorin telefonin si një telefon të rregullt.

 

file_download Shkarko udhëzuesinPhonak EasyCall

Phonak EasyCall

Phonak EasyCall lidhë aparatet e dëgjimit nga Phonak me celularin tuaj. Ajo është e bashkangjitur në mënyrë të përhershme me telefonin dhe përçon bisedat direkt në aparatet e dëgjimit, me cilësi të pakrahasueshme dhe kuptim maksimal të bisedave.

 

Falë kësaj zgjidhje, ju njëkohësisht mund të mbani aparatet e dëgjimit dhe poashtu telefonin tuaj celular të preferuar.

 

file_download Shkarko udhëzuesin

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

THIRRJE TELEFONIKE  |  TV - MULTIMEDIA  |  NË ZHURMË   |  NË KLASË        

TV - Multimedia

DHE TELEKOMANDAT

 

Shijoni cilësi të lartë tingullore të transmetuar direkt nga Multimedia në aparatet tuaja të dëgjimit.


Phonak TVLink

Phonak TVLink është pika lidhëse e TV-së dhe burimeve zërore të cilat mbështesin sinjalet audio digjitale.

TVLink with ComPilot - Interface to TV and other audio sources

TVLink përdoret me Phonak ComPilot ose ComPilot Air dhe shpërbën çdo aparat dëgjimi wireless të Phonak në një kufje me një mbulim deri në 30 metra. Ajo ofron kulitet stereo (gjithëanësor, shumëdimensional) dhe kohëzgjatje të ulët transmetimi.

 Phonak ComPilot

Phonak ComPilot

Ky aksesorë përques lejon përdoruesit të gëzojnë telefonata në celular dhe kualitet stereo nga muldimediat e ndryshme përmes aparateve të dëgjimit.

 

Fakë teknologjisë Bluetooth, ComPilot mund të lidhet lehtësisht me një gamë të gjërë të telefonave celularë, kompjutera, tabletë dhe më shumë. Ajo mund të përdoret gjithashtu si një telekomandë për të ndryshuar programin e aparateve të dëgjimit dhe zërin, si dhe mundëson ndërveprim të lehtë përmes VoiceAlerts.

 

file_download Shkarko udhëzuesinPhonak ComPilot Air

Phonak ComPilot Air

Phonak ComPilot Air, i vogël dhe me stil, i fokusuar në teknologjinë Bluetooth mundëson lidhjet wireless të aparateve të dëgjimit me telefonat celular si dhe burimet e ndryshme muzikore që lejojnë kyqje përmes Bluetooth.

 

Ky poashtu mund të përdoret edhe me Phonak TVLink ose Phonak RemoteMic.

 

file_download Shkarko udhëzuesinPhonak PilotOne

Phonak PilotOne

Mënyra më e lehtë dhe më diskrete për kontrollimin e aparateve të dëgjimit.

 

Telekomanda Phonak Pilot One është projektuar për ndikim maskimal. Thjeshtësia si dhe dizajni ergonomik e bëjnë plotësisht të lehtë në përdorim.

 

file_download Shkarko udhëzuesin

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

THIRRJE TELEFONIKE  |  TV - MULTIMEDIA  |  NË ZHURMË  |  NË KLASË        

Në zhurmë 

OSE DISTANCË HAPSINORE

 

Imagjinoni sikur të jeni ulur në rreshtin e parë dhe ndiqni bisedat edhe në ambiente të zhurmshme.


Roger Pen

Roger Pen është një mikrofon wireless udhërrëfyes që mundëson njerëzit me humbje dëgjimi ti dëgjojnë dhe kuptojnë bisedat edhe në ambiente të zhurmshme si dhe distanca hapsinore.

Roger Pen

E përpiluar përmes një teknologjie inovative, kjo zgjidhje plotësisht e automatizuar ka dëshmuar performancë më mirë se çdo mikrofon wireless në industri. Roger mund të përdoret si një mikrofon i pavarur ose së bashku me Roger Pen ose Roger Clip-On Mic. Ai gjithashtu përmban Bluetooth për thirrje në telefon celular dhe mund të përdoret gjithashtu edhe për të dëgjuar TV dhe multimedia.

 Roger EasyPen

Roger EasyPen

Roger EasyPen është një produkt mahnitës për njerëzit të cilët dëshirojnë thjeshtësinë dhe njëkohësisht performancë maksimale të teknologjisë Roger dhe nuk kanë nevojë për Bluetooth apo kontrollë manuale tek mikrofoni. 

 

 

Ajo përmban karakteristika mikrofoni dhe dëshmon performancë unike në distanca hapsinore. Kjo është zgjidhja më e anasuar për tejkalimin e situatave të vështira të dëgjimit.

 

file_download Shkarko udhëzuesinRoger RemoteMic

Roger RemoteMic

Phonak RemoteMic është një mikrofon wireless për biseda dyshe në distanca hapsinore. RemoteMic vendoset në veshjen e folësit.

 

Në kombinim me Phonak ComPilot Air ose Phonak ComPilot ai transmeton zërin e folësit direkt në të dy aparatet e dëgjimit edhe në distancë deri në 20 metra.

 

file_download Shkarko udhëzuesinRoger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic

Roger Clip-on Mic është një mikrofon lehtësi për ta përdorur wireless që mundëson njerëzit me humbje dëgjimi të shijojnë komunikim të qartë në në ambiente të zhurmshme dhe në distanca hapsinore.  

 

Ky aksesorë vendoset në veshjen e bashkëbiseduesit të personit me aparate dëgjimi. Ai është plotësisht i automatizuar dhe dëshmon performancë të jashtzakonshme. Ai mund të përdoret si mikrofon i pavarur ose sëbashku me Roger Clip-On ose Roger Pen. Ai poashtu mund të përdoret për të dëgjuar TV dhe multimedia.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Roger Clip-on Mic

Roger Table Mic

Fokusohuni tek puna se sa tek dëgjimi 

 

Mbledhjet dhe takimet mund të jetë tejet sfiduese sa i përket të dëgjuarit. Një Roger Table Mic në tavolinë gjatë mbledhjes transmeton bisedat edhe fjalimet qartë direkt në aparatet e dëgjimit, duke lejuar kështu që ju të jeni plotësisht të inkuadruar.

 

Një Roger Table Mic është i mjaftueshëm për një audiencë të vogël. Për mbledhje më të mëdha, është e mundur të lidhen disa Roger Table Mic në mënyrë që çdo pjesëmarrës të merr sinjal të qartë. Bateria me kapacitet prej më shumë se 20 orë ju ofron rehati gjatë mbledhjes.

 

file_download Shkarko udhëzuesin

Do not delete or try edit this element


Do not delete or try edit this element

THIRRJE TELEFONIKE  |  TV - MULTIMEDIA  |  NË ZHURMË  |  NË KLASË        

Në klasë 

Arsimi i kuptimplotë ndodh kur fëmijët janë të inkuadruar në mësim. Por një inkuadrim i tillë mundësohet vetëm kur nxënësit dëgjojnë në mënyrë të qartë dhe kuptojnë mësuesin.


Roger Inspiro

inspiro është një transmetues FM Dynamic për mësuesit dhe i përshtatshëm për përdorim në shkolla të rregullta dhe speciale.

Roger inspiro

Roger inspiro ofron performancën më të lartë të industrisë në fushën e bisedave në zhurmë, me përmirësime të dëshmuara deri në 54% më shumë se FM dhe sistemet tjera digjitale dhe 35% mbi teknologjinë Dynamic FM. Roger inspiro punon me çdo aparat dëgjimi prapa veshit, implantet kokleare dhe sistemin e shahirës hapsinore (soundfield), dhe është i vetmi sistem i aftë për transmetimin e bisedave njëkohësisht tek Roger, FM dhe dëgjuesit e shahirës "soundfield".

 Roger DynaMic - the Roger inspiro passaround microphone

Roger DynaMic

MIKROFONI MOBIL PËR ROGER INSPIRO

 

Ky mikrofon i komplementar i Roger inspiro lejon studentët dhe nxënësit në klase të komentojnë dhe njëkohësisht mësuesit të dëgjohen nga të gjithë.  

  • Kualitet zëri të roger inspiro
  • Dizajn i thjeshtë dhe efektiv
  • Plotësisht i sigurt ndaj fëmijëve
  • Dimensione të posaçme

 

file_download Shkarko udhëzuesinDesign-integrated Roger Receivers

Pranuesit (Resiverët) për Roger

Pranuesit me dizajn të pashëm dhe diskret për aparatet e dëgjimit nga Phonak shfaqen me pamje estetike tërheqëse dhe linja të qeta.

 

Ato janë rezistente ndaj ujit kur bashkohen me aparate dëgjimi të përzgjedhura dhe njëkohësisht edhe ndaj forcave të ndryshme. Nga mundësitë e përdorimit me mikrofon wireless si Roger Pen, pranuesit e Roger të Phonak ofrojnë performancë dhe opsione mahnitëse.

 

file_download Shkarko udhëzuesinRoger X - Miniature universal receiver

Phonak Roger X

PRANUES I VOGËL DHE I GJITHËANSHËM

 

Një pranues FM Dynamic i përgjithshëm, përputhet me pothuajse të gjitha pajisjet e dëgjimit pas veshit dhe implantet koklearë. 

 

Lidhni thjeshtë Roger X me mikrofon wireless që çdo person me një humbje moderate deri të thellë dëgjimi të dëgjoj tingujt më të qartë të industrisë.


Roger Focus

Roger Focus

Cdo fëmijë meriton mundësinë për koncentrim. Sistemet wireless si këto kanë dëshmuar përfitimet për fëmijët me humbje dëgjimi të njëanshme, çrregullim vetëperceptimi dhe pasoja autistike.

 

Të përshtatshme për fëmijët me dëgjim të rregullt që luftojnë për të kuptuar në mjedise të zhurmshme. 

 

file_download Shkarko udhëzuesinRoger MyLink

Roger MyLink

PRANUES INDUKTIV DHE UNIVERZAL ME QAFORE

 

Një FM Dynamic i nivelit bazë me qafore, përputhet me të gjitha pajisjet e dëgjimit.

 

Roger MyLink përshtatet me shumicën e mikrofonëve wireless Roger.


Roger AudioHub - Audio transmission made easy

Roger AudioHub

Roger AudioHub ju lejon të kyqni lehtë një apo dy burime audio në shahirën Roger Dynamic SoundField Digimaster, të transmetoni tek çdo Roger dhe pranues Phonak FM në dhomë, ose të dya njëkohësisht.

 

E përpiluar të funksionoj sëbashku me Roger inspiro në rrjetin MuliTalker të Phonak, Roger AudioHub mund të lidhet me çdo pajisje multimediale me prizë audio (audio out jack) si dërrasa të bardha interaktive, televizione, radio, kompjuterë dhe pajisje MP3. Ajo mund të përdoret gjithashtu me një kompjuter për të inçizuar mësimet.

 

file_download Shkarko udhëzuesinRoger WallPilot

Roger WallPilot

Kjo pajisje e montuar në murë dhe e pozicionuar pranë derës, lidhet në mënyrë automatike me pranuesit Roger të nxënësve me rrjetin ekzistues Roger të dhomës.

 

Mësuesit mund ti kyqin mikrofonët e tyre vetëm duke i ndërruar këto në afërsi të Roger WallPilot.


Dynamic SoundField

Kyq, aktivizo dhe ligjëro!

Dynamic SoundField

Dynamic SoundField nga Phonak qëndron në prag të një epoke të re në aspektin e zërimit të klasëve shkollore duke tejkaluar problemet e zërimit hapsinor dhe duke ofruar performancë udhërrefyese në industri, parametra plotësisht të automatizuar, dhe integrimin aspak problematik me sistemet FM të Phonak për fëmijët të pajisur me aparate dëgjimi.

 

PËRFITIME TË DËSHMUARA

Dëgjim dhe aftësi mësimi të përmisëruar   • Ulje tek përsëritjet e folësit

 

 

• Menaxhim i këndshëm i klasës   • Ligjërim me ton të këndshëm

 


Do not delete or try edit this element

Për udhëzime dhe ndihmë shtesë vizitoni një ekspert dëgjimi pranë jush. Specialistët tanë ju ndihmojnë të bëni zgjidhjen më të përkryer për ju.Do not delete or try edit this element