E përkushtuar të ndryshoj jetën

Misioni ynë është ri-inkuadrimi juaj në bukurinë e tingujve

Do not delete or try edit this element


Aparatet e dëgjimit nga Phonak ju ofrojne zgjidhjet më të sofistikuara për nevojat tuaja të dëgjimit

Në sajë të teknologjisë moderne, një frymë inovative, standardeve të larta të cilësisë dhe ekspertizës udhërrëfyese në industri, Phonak është në gjendje që vazhdimisht t'ju sjellë zgjidhjet më të avansuara për nevojat tuaja të dëgjimit. Ne besojmë se mund të bëjmë më shumë dhe më mirë për të gjithë ata me humbje dëgjimi, dhe nuk do të ndalemi deri sa vendosja e aparateve të dëgjimit është aq e thjeshtë dhe rutinore sikur ajo e syzeve. Në fund të fundit, pse duhet kjo të jetë ndryshe?


Do not delete or try edit this element

Të dëgjuarit do të thotë cilësi e jetës

 

Aftësia për të dëgjuar është një pjesë aq themelore e jetës sonë që shumica e njerëzve e marrin si të vetëkuptimtë. Dëgjimi është një dhuratë, por a e vlerësojmë atë aq sa duhet?

 

Mos prisni shumë gjatë

Mesatarisht, njerëzit me humbje të dëgjimit presin gati 10 vjet para se të ndërmarrin diçka në këtë drejtim. Shumë pak njerëz vendosin në kohën e duhur të ndërmarrin hapa aktiv për rifitimin e dëgjimit dhe rritjen e cilësisë së jetës së tyre.

 

 


Aparate dëgjimi të pazëvendësueshem për ju

 

Phonak është lider global në zhvillimin e zgjidhjeve të dëgjimit. Me përpjekjet tona të vazhdueshme për të gjetur zgjidhje të reja, ne kemi arritur të ofrojmë inovacione të shkallës më të lartë të mundshme në industri.

 


 

Gjeni një ekspert afër jush

Merrni iniciativën dhe vlerësohuni nga një ekspert në fushën e kujdesit dëgjimor. Testet e rregullta të dëgjimit ju ndihmojnë për të njohur humbjen e dëgjimit herët. Kur është koha e fundit që e kishit dëgjimin tuaj të testuar?


Phonak në Kosovë

Qendrat e auditimit ofrojnë shërbime profesionale nga specialistët në fushën e Audiologjisë të mirënjohur në Kosovë, të trajnuar në qendrat e trajnimit të Phonak-ut në Zvicër.

Laboratorët e otoplastikës gjithashtu funksionojnë me ekspertë të trajnuar enkas në Gjermani.

Me një organizim të tillë, me stafin që posedojmë, me trajnimet adekuate Phonak Kosova siguron shërbimet kompetente dhe të nivelit më të lartë europian në këtë fushë.

 


Do not delete or try edit this element

Përmbledhje lajmesh nga Phonak

 

Lexoni lajmet tona më të fundit dhe mësoni më shumë në lidhje me evenimentet që organizojmë ose thjesht qëndroni të informuar rreth produkteve tona. Phonak vazdhon të kujdeset për ju.


Qasje në bisedat e jetës

Shijoni momentet magjike të jetës me aparatet e fuqishme të dëgjimit nga Phonak.

 

 

 

Do not delete or try edit this element

Aparatet e Degjimit "Phonak"

 

Githeqka qe ju nevoitet!

Secili fëmijë është unik dhe kështu janë edhe nevojat e tyre të dëgjimit. Këto nevoja ndryshojnë shumë në varësi të moshës së fëmijës tuaj.