Kontakto

Merrni konkakt me EarCare Prishtina për çdo pyetje që keni, si klient apo profesionistë.

 

EarCare Prishtina (HQ)

Rr. Ferat Dragaj Nr. 50 | (Mbrapa Furra Qerimi 1)
10000 Prishtinë | Kosovë

+383 45 332 334

+383 48 332 334

email:  earcareprishtina@gmail.com

 

Telefononi në +383 45 332 334

ose mbushni formularin e mëposhtëm

 

Do not delete or try edit this element

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.

Me kompletimin e këtij formulari, ju pajtoheni me Privatësinë dhe kushtet e përdorimit.Udhëzues & aplikacione mbështëse për celular

 

Zbuloni dhe shkarkoni udhëzues dhe aplikacione falas për telefonët e mençur rreth produkteve tuaja nga Phonak.

 

Vijo tek shkarkimet

Gjeni një ekspert afër jush

Gjej dhe kontakto ekspertin në afërsinë tuaj. Eksperti i kujdesit dëgjimor ju nihmon të bëni përzgjedhjen më të përkryer për ju.

Gjeni një ekspert

Phonak për profesionistë

Jeni ekspert i kujdesit dëgjimot? Bashkpunoni me Phonak, vlerësoni teknologjinë, aparatet e dëgjimit dhe aksesorët. Bëhuni pjesë e rrethit profesional të Phonak.

Mëso më shumë