Audiologët pranë jush

Në Kosovë audiologët e mëposhtëm të kualifikur të trajnuar enkas nga Phonak janë të gatshëm për t'ju përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja në lidhje me humbjen e dëgjimit dhe me zgjidhjen adekuate.


location_on  Prishtina

location_on  Prizren


EarCare Prishtina (HQ)

Rr. Ferat Dragaj Nr. 45 | (Afër Furra Qerimi 1)
10000 Prishtinë | Kosovë
T. +381 38 224 587 M. +377 45 332 334
Skype: earcare.prishtina  E.  contact@earcare-prishtina.eu

 

E hënë – E premte:  9:00 - 17:00

E shtunë: 9:00 - 13:00


EarCare Center Prizren

EarCare Center Prizren
Rruga Ismet Jashari Nr. 53
20000 Prizren | Kosovë
T. +381 29 223 254
M. +377 45 402 816
Skype: earcare.prizren
E. contact@earcare-prishtina.com

E hënë – E premte:  9:00 - 17:00

E shtunë: 9:00 - 13:00
Gjeni ekspertë të kujdesit dëgjimor në hartë 

Nëse keni nevojë për ndihmë shtesë të gjeni ekspertë të kujdesit dëgjimor, mos hezitoni të na kontaktoni