Llojet e aparateve të dëgjimit nga Phonak

Këndshëm i konektuar


Zbuloni stilin cili ju përshtatet më së miri

Aparatet moderne të degjimit ofrojnë një gamë të gjërë funksionesh dhe përzgjedhje të madhë. Eksperti i kujdesit dëgjimor ju ndihmon të bëni zgjidhjen më të përshtatshme për ju. Ata marrin në konsideratë nevojat tuaja të dëgjimit, buxhetin tuaj, stilin e jetës dhe preferencat tuaja individuale të dëgjimit.

Do not delete or try edit this element


Produkte individuale

 

 

Këto modele përshtaten individualisht në mënyrë që ti përshtaten formës së veshit tuaj për përfitim dhe komfort maksimal. Ato ofrohen në hije të shumta lëkure, janë diskret dhe tejet efektiv. Modeli më i vogël qëndron në kanal të veshit dhe është i padukshëm. Këto modele përshtaten për humbje të lehtë deri të thellë dëgjimi.

 

APARATE DËGJIMI NË DISPOZICION:

Virto Q  |  Tao Q  |  Dalia

Hearing aids

Receiver-In-Canal (RIC)

 

Këto modele janë më të vegjël se sa ato prapa veshit (BTE) dhe përshtaten për humbje të lehtë deri të thellë dëgjimi. Ato mbahen prapa veshit dhe ofrohen në ngjyra të, sile dhe dizajne të ndryshme.

APARATE DËGJIMI NË DISPOZICION:

Audéo Q  |  Naída Q RIC  |  Sky Q RIC

Behind-The-Ear (BTE)

 

 

Këto modele prapa veshit (BTE) përshtaten për të gjitha shkallët  e humbjes së dëgjimit. Siç tregon edhe emri, ato mbahen prapa veshit dhe ofrohen në ngjyra, stile dhe dizajne të ndryshme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

APARATE DËGJIMI NË DISPOZICION:

Vit Vitus UP  |  Naida P |  


Pranoni ndihmë profesionale

Aparatet modern të dëgjimit ofrojnë një gamë të gjërë funksionesh dhe përzgjedhje të madhe. Eksperti i kujdesit dëgjimor ju ndihmon të bëni zgjidhjen më të përshtatshme për ju. Ata marrin në konsideratë nevojat tuaja të dëgjimit, buxhetin, stilin e jetës dhe preferencat tuaja individuale.