nkuadrohuni plotësisht në jetë

Shijoni momentet magjike të jetës


Aparatet e dëgjimit nga Phonak, vigjilent në formë, ngjyrë dhe stil

Phonak ka aparatin e dëgjimit më të përshtatshëm për ju - pa marrë parasysh llojin e humbjes së dëgjimit, stilin e jetës tuaj, preferencat tuaja personale, moshën apo buxhetin tuaj. Ne kemi vendosur të zhvillojmë zgjidhje të veçanta të dëgjimit për të gjithë individët.

 

Do not delete or try edit this element


Phonak Slim

Qasje më e lehtë në bisedat e jetës

Kombinon një dizajn modern, të paparë më parë me performancën më të fundit të dëgjimit.
Forma unike ergonomike e Slim është e konturuar për t'u strehuar natyrshëm pas veshit edhe nëse mbani syze. Karakteristikat e tij të personalizuara ju mundësojnë të zhyteni me besim në biseda dhe të manovroni pa mundim në situatat e shumta të dëgjimit të jetës.


Phonak Vitro V

Phonak Virto P

Zërim i madhë. Dukshmëri e vogël.

 

Me dizajn unik që përshtatet këndshëm në kanalin e veshit tuaj, asnjë aparat tjetër dëgjimi nuk është në gjendje të ofroj një performancë të tillë.

  • I përpunuar për përshtatje perfekte në veshin tuaj
  • Kombinim i performancës dhe diskrecionit
  • Përshtatje e rehatshme dhe zërim kualitativ

file_download Shkarko udhëzuesinPhonak Bolero V

Phonak Audéo Lumity

 

 

Më i miri në performancë dhe rehati

 

 

Prezantimi i Audéo Lumity me teknologjinë unike Phonak SmartSpeech™ për kuptim të përmirësuar të të folurit.  Zhytuni plotësisht në bisedat rreth jush dhe shijoni dëgjimin më të lehtë në shumë situata.

 

file_download Shkarko udhëzuesinPhonak CROS II

Phonak Audéo Fit

Risia jonë më e fundit në linjën Paradise, Audéo Fit ju çon përtej përmirësimit të dëgjimit duke ju mbështetur në udhëtimin tuaj shëndetësor..

 

Nëse mbajtja e lidhjes është e rëndësishme për ju, atëherë aparatet e dëgjimit Audéo Fit janë ideale. Shijoni funksione të shumta Bluetooth® me aftësinë për t'u lidhur me telefonat inteligjentë, TV dhe më shumë.

Lëshoni mrekullinë brenda

 

 

file_download Shkarko udhëzuesinPhonak PilotOne

Phonak Audeo Life

Aparati i parë i dëgjimit i karikueshëm i papërshkueshëm nga uji* në botë, Audéo Life kombinon performancën e dëgjimit të Audéo Paradise me një strehë të re të fortë që ofron mbrojtje shtesë nga uji dhe djersa. 

Audéo Life jep tingull të qartë natyral  dhe mund të zhytet deri në 50 cm ose 1,64 këmbë ujë të freskët, pishinë ose të kripur. Jini të sigurt se mund ta jetoni jetën në maksimum me Audéo Life.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Do not delete or try edit this element

Phonak Naída Q

Phonak Naída P

Fuqi që ndryshon jetën

 

 

Në qoftë se ju vuani nga humbje signifikante të dëgjimit, kjo ka në ndikim të madhë negativ në përditshmërinë tuaj. Teknologjia superiore në Phonak Nadia P ndryshon jetën. Kur ju jeni të rrethuar nga zhurma e madhe dhe mundoheni të dëgjoni në distancë hapsinore.

Me Bateri apo me mbushes, posedojme te dy llojet.

 

 

 

 

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Phonak Vitro Q

Phonak Virto P

Vërtetë i padukshëm

 

Ne krenohemi me gamën e produkteve tona të përpunuara sipas porosisë të llojit Phonak Virto P . Me një barazpeshim perfekt mes performancës dhe estetikës, këto produkte të vogla deri të padukshme i përshtaten përditshmërisë dhe nevojave tuaja të dëgjimit.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Phonak Bolero Q

Phonak Bolero M

Performancë e dëshmuar

 

 

Phonak Bolero™ Marvel

Phonak Bolero për humbje të lehta deri në të rënda të dëgjimit kombinon besueshmërinë dhe qëndrueshmërinë maksimale me një përvojë të qartë, të pasur të zërit dhe multifunksionalitet.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Phonak Baseo Q

Phonak Audéo P

Nuk ka asgjë si tingulli i Parajsës

Audéo Paradise shkëlqen në performancën e dëgjimit dhe pret disa veçori të ngritura. Rezultati?

Një aparat dëgjimi që ofron një përvojë dëgjimi të pakrahasueshme*

 

I Rikarikueshem!

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Phonak Baseo Q

Phonak Baseo Q

Për buxhet të ulët

 

 

Phonak Baseo Q mundëson një mesatare perfekte mes performancës dhe përballueshmëri financiare. Me tre modele prapa veshit (BTE) në katër ngjyra, ato i përshtaten flokut dhe lëkurës.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Phonak Tao Q

Phonak Vitus+ ITE

I padukshëm dhe financiarisht i përballueshëm

 

 

Phonak Vitus+ ITE përfshinë tre modele të cilat janë diskret dhe vendosen në brendësi të veshit.  Ata ofrojnë zërim të shkëlqyeshëm me një çmim tejet të volitshëm.

 

file_download Shkarko udhëzuesinNios S H20

Karikues Phonak

 

Karikues Phonak

 

Phonak Charge and Care është një karikues që thajnë aparatet e dëgjimit me rrjedhje ajri aktiv të ventiluar dhe trajton aparatet e dëgjimit me dritë UV.

 

 

 

 

 

 

file_download Shkarko udhëzuesin 


Audéo S

Testi i dëgjimit në internet

 

 Merrni testin tonë të dëgjimit në internet për të marrë disa komente të shpejta dhe të dobishme për dëgjimin tuaj.

Merrni testin 3-minutësh falas të dëgjimit në internet tani!

klikoni ketu:

https://hearing-screener.beyondhearing.org/hearingtest/29dfj0/welcome?Brand=Phonak&Country=US&Language=EN

file_download Shkarko udhëzuesin


Ambra

Phonak Partner MIC

Mikrofoni në distancë i matur dhe i lehtë për t'u përdorur kur keni nevojë për një nxitje të vogël në bisedat një me një.

 

file_download Shkarko udhëzuesinSolana

Vitus P

Phonak Vitus P ofron performancë solide në një sërë situatash dëgjimi. Ju mund të jeni të sigurt se po merrni një aparat dëgjimi cilësor me teknologjinë e provuar Phonak që është i fortë, i besueshëm dhe i përballueshëm.

 

file_download Shkarko udhëzuesin 


Cassia

Vitus UP

E qëndrueshme - rezistente ndaj ujit dhe pluhurit

Ndërtuar në një strehim të fortë për të përmbushur standardet e cilësisë së lartë.

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Dalia

Vitus+ RIC

Zgjidhni ngjyrën tuaj Vitus+

Të gjitha modelet Behind-The-Ear dhe Receiver-In-Canal të Phonak Vitus+ janë të disponueshme në pesë ngjyra të dizajnuara për t'iu përshtatur preferencave tuaja individuale

 

file_download Shkarko udhëzuesinNaída S

Naída P

Per Humbje te thella te Degjimit!

Portofolio e Naída P përfshin spektrin e plotë të humbjes së dëgjimit, nga ato moderate deri të thella. Ajo ofron dy modelet, SuperPower (SP) dhe UltraPower (UP), në dizajnin klasik të Naída-s. Për tu përballur me diversitetin e nevojave individuale, Naída P ofron opsione të plota dhe adekuate dhe është në dispozicion në tre nivele të performancës dhe çmimeve.

 

file_download Shkarko udhëzuesin 


CROS

 

Virto Paradise Titanium

I projektuar për t'iu përshtatur posaçërisht veshit tuaj, Virto Paradise Titanium është gjenerata e tretë e aparatit të parë të dëgjimit në botë të bërë nga titani me një guaskë 15 herë më të fortë se akriliku.

 

Kaq diskrete, të tjerët mezi do ta vënë re.

 

 

 

 

file_download Shkarko udhëzuesin


Dalia

Phonak Sky M

Aparate dëgjimi për fëmijë

Risia e fundit tek aparatet e dëgjimit për fëmijë. Phonak Sky kontribon pozitivisht tek gjitha humbjet e dëgjimit, nevojat e komunikimit si dhe personalitetet e ndryshme. Ato shfrytëzojnë teknologjitë e fundit të industrisë të cilat mundësojnë tek fëmijët dëgjim më të përsosur në biseda, telefonata apo në situata tjera sfiduese.

 

file_download Shkarko udhëzuesinDo not delete or try edit this element

Ekspertët rreth kujdesit dëgjimor mund të ju ndihmoj të bëni përzgjedhjen më të përkryer për ju. Ata marrin në konsideratë nevojat tuaja të dëgjimit, buxhetin tuaj, stilin e jetës tuaj dhe preferencat individuale të dëgjimit.Do not delete or try edit this element